Кіровоград: виставка однієї картини Ірини Остапчук

Травень 20, 2015 | Новини | Переглядів: 947 | Коментарі: 0

В Кіровоградському обласному художньому музеї відбулося відкриття виставки однієї картини Ірини Остапчук «Різнобарвна Україна» в рамках проведення ХІ Міжнародної акції «Ніч музеїв» присвяченої Міжнародному дню музеїв.

Ірина Остапчук народилась 20 квітня 2001 року у м. Кіровограді.
З дитинства захоплювалася різними видами мистецтва: спів, хореографія, hand-made. Але з усіх творчих дитячих захоплень Ірина найбільше віддає перевагу хореографії, якою займається з 14 років та виготовленню творів hand-made.
Ірина навчається у Кіровоградському обласному комплексі (гімназія - інтернат школа мистецтв). У вільний від навчання час дівчина із задоволенням відвідує різноманітні заняття з hand-made, цікавиться як традиційними так і новими техніками декоративно-ужиткового мистецтва, часто переймає досвід майстрів у соціальних мережах.
В експозиції представлена робота «Різнобарвна Україна» (2014), яка була створена після перегляду робіт інших художників з Інтернет мережі.
На створення цікавих робіт Ірину надихають подорожі по старовинних замках Західної України, морськими узбережжями Півдня нашої держави і, звісно, рідні краєвиди Кіровоградщини. Деякі роботи, завдячуючи волонтерам, юна дівчина передала бійцям у зону АТО.
Нам дуже приємно, що свій день народження Ірина разом з друзями вирішила відзначити завітавши в Кіровоградський обласний художній музей, а саме: відділ Кіровоградського обласного художнього музею - картинну галерею Петра Оссовського «Світ і Вітчизна», відвідавши майстер-клас в рамках роботи «Творчої майстерні». Разом вони виготовляли квіти у техніці «орігамі». Ірина однією з перших приєдналась до започаткованої саме навесні минулого року акції «УКРАЇНА-ЄДИНА». Її роботи допомагають поринути у святкову атмосферу та надають масу позитивних емоцій.
Запрошуємо всіх бажаючих переглянути творчу роботу Ірини, зарядитись позитивом та підтримати юну мисткиню.

Тетяна Костенко – науковий співробітник відділу музею - картинної галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна»
Фото Ігоря Філіпенка


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool