Кіровоград: виставка на 36 тисячах квадратних метрів

Вересень 04, 2013 | Новини | Переглядів: 1027 | Коментарі: 0

У зв’язку із проведенням у Кіровограді всеукраїнської виставки "Агро-Експо-2013" заступник міського голови Ігор Василенко провів засідання робочої групи по організації та проведенню цього масштабного заходу, який відбудеться з третього по п’яте жовтня цього року за адресою: вулиця Мурманська, 8.

Метою виставки, відзначив Ігор Василенко, стане демонстрація максимально можливої номенклатури техніки і продукції для агропромислового комплексу України. Окрім того будуть представлені зразки дорожньої та будівельної техніки, здійснюватимуться її випробування у польових умовах.
Одним з організаторів заходу є Міністерство агропромислової політики України, тому, за словами Ігоря Василенка, виставка має бути проведена на високому рівні, щоб продемонструвати всій Україні, що створюваний кластер сільгоспмашинобудування має розташовуватись саме на Кіровоградщині.
Якщо досвід проведення подібного масштабного за своїми обсягами та поставленими завданнями буде успішним, то виставки в Кіровограді проводитимуться щороку, а це забезпечить потужний поштовх розвитку економіки регіону, залученню інвестицій та виокремлення Кіровоградщини на міжнародній та всеукраїнській мапі, як потужного гравця в цій галузі виробництва.
На 36 тисячах квадратних метрів виставкових площ будуть представлені вироби різноманітних виробників сільгосптехніки – від автомобілів, навантажувачів, збирального устаткування, обладнання для тваринницьких комплексів, використання ІТ-технологій у агропромисловому комплексі, добрив та засобів захисту рослин до насіння та іншого посадкового матеріалу.
Подібний великомасштабний захід вперше проводиться в Кіровограді, тому для мешканців і гостей міста має бути досить цікавим відвідання виставки. Для участі в ній вже подали заявки 70 кіровоградських підприємства малого та середнього бізнесу. Окрім потужних гравців на ринку сільгоспвиробництва та агропромислової техніки відвідати захід може кожен бажаючий.
З метою профорієнтації старшокласників будуть також організовані екскурсії, а для змістовного дозвілля влаштовано концертну програму, учасниками якої стануть як професійні, так і аматорські творчі колективи Кіровограда та районів області. Також в рамках експозиції "АгроЕкспо" будуть пройдуть ярмарки, де виробники Кіровоградщини зможуть реалізувати населенню свою продукцію.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool