Кіровоград: виставка художніх творів до Всесвітнього дня дитини (ФОТО)

Листопад 21, 2012 | Новини | Переглядів: 1222 | Коментарі: 0

20 листопада 2012 року у Малій галереї Кіровоградського обласного художнього музею – у відділі підліткового читання та інформаційно-консультативних послуг користувачам Кіровоградської обласної бібліотеки для дітей ім. А.П. Гайдара відбулося відкриття виставки художніх творів до Всесвітнього дня дитини.

Свої твори для експонування на виставці надали молоді художники Анастасія Плітіна, Олексій Лозинський, Євген Івасюта та Анатолій Кімнатний, що приймають активну участь в обласних та всеукраїнських художніх виставках.

Анастасія Плітіна (1987 р.н.) у 2010 році закінчила навчання на мистецькому факультеті Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка. Працює викладачем у Кіровоградській міській дитячій художній школі ім. О. Осмьоркіна. Анастасія тяжіє до різних видів образотворчого мистецтва: живопис, графіка, декоративно-прикладне мистецтво.
Олексій Лозинський (1982 р.н.) у 2004 році закінчив навчання на мистецькому факультеті Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка. Викладач Кіровоградської міської дитячої художньої школи ім. О. Осмьоркіна. Працює в техніці олійного живопису, в жанрах пейзажу та натюрморту.
Анатолій Кімнатний (1980 р.н.) у 2003 році закінчив Кіровоградський державний педагогічний університет імені Володимира Винниченка за спеціальністю «Початкове навчання та образотворче мистецтво». Працює на посаді завідуючого відділом обласного художнього музею – картинної галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна». З 2012 року – член Національної спілки художників України. Працює у техніці олійного живопису у жанрах: пейзаж, натюрморт, тематична картина.
Євген Івасюта (1988 р.н.) у 2011 році закінчив мистецький факультет Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка. Працює у техніці олійного живопису у жанрах: пейзаж, портрет, натюрморт.

Молоді автори зробили для маленьких відвідувачів обласної бібліотеки для дітей ім. А.П. Гайдара та усіх жителів м. Кіровограда подарунок, представивши в експозиції яскраві, світлі та життєрадісні твори, присвячені темі дитинства.

Кіровоград: виставка художніх творів до Всесвітнього дня дитини (ФОТО)

Кіровоград: виставка художніх творів до Всесвітнього дня дитини (ФОТО)

Кіровоград: виставка художніх творів до Всесвітнього дня дитини (ФОТО)

 

Ганна Осіпова – заступник директора Кіровоградського обласного художнього музею з наукової роботи
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool