Кіровоград: вишиваючи радість

Серпень 21, 2014 | Новини | Переглядів: 834 | Коментарі: 0

18 серпня в Кіровоградській обласній бібліотеці для юнацтва ім.О.М.Бойченка відбулося чергове засідання клубу "Дивосвіт" на тему "Вишивка гладдю".

Народна майстриня, член клубу «Єлисаветградський узвіз» - Корсун Раїса Іванівна продовжує ділитись своїми знаннями та вміннями з усіма бажаючими. Це не лише майстер своєї справи, а і цікавий співрозмовник, який здатен лише за одну зустріч привити любов до вишивки та подарувати гарний настрій на цілий день.
Це не перша зустріч на тему вишивки. Та Раїса Іванівна змогла настільки зацікавити членів клубу, що вони знову і знову приходять на зустріч з майстринею і старанно працюють над створенням квіткового панно гладдю. Мистецький процес тривав більше двох годин і гості засідання старанно виконували усі настанови пані Раїси, для того щоб їх робота була найкращою та наймайстернішою.
Всі, кого цікавить техніка вишивки гладдю, ще встигнуть приєднатися до творчого процесу завітавши на наступний майстер-клас, що відбудеться 2 вересня об 11 годині в Кіровоградській обласній бібліотеці для юнацтва ім. О.М. Бойченка.
Для цього при собі потрібно мати: п'яльця, тканину для вишивки, різнокольорові нитки для вишивання, голки, блокнот та ручку.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool