Кіровоград: виробнича практика в виконавчих органах міської ради

Червень 11, 2013 | Новини | Переглядів: 947 | Коментарі: 0

З початку червня у виконавчих органах Кіровоградської міської ради знову розпочалась практика студентів вищих навчальних закладів. Про це повідомила начальник відділу кадрової роботи міськкої ради Світлана Балакірєва.

Співпраця відділу з навчальними закладами щодо відбору студентів та направлення їх до міської ради для проходження практики триває вже більше двох років, відзначила Світлана Балакірєва. Метою такої форми навчання залишається максимальне сприяння набуттю студентами практичних навичок роботи та формування резерву майбутніх молодих кадрів міської ради.
Для популяризації престижності служби в органах місцевого самоврядування в Муніципальній школі міської ради започатковано проведення циклу лекцій-зустрічей для студентства. Цілеспрямована робота з пошуку та відбору потенційних працівників виконавчих органів серед студентської молоді вже має свої перші результати. Так, дві випускниці вищих навчальних закладів, які успішно зарекомендували себе під час проходження практики два роки поспіль, в цьому році стали працівниками виконавчих органів міської ради.
Світлана Балакірєва звернула увагу, що спостерігається тенденція до збільшення кількості студентів, які бажають набути практичного досвіду роботи у виконавчих органах міськради. Так, якщо у 2012 році проходили практику 49 студентів ІІ-V курсів вищих навчальних закладів, то вже у першому кварталі 2013 року її пройшли 35 студентів, а влітку цього року за попередньою інформацією таке бажання виявили 43 студенти.

джерело


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool