Кіровоград: вирішення нагальних проблем за круглим столом

Листопад 22, 2013 | Новини | Переглядів: 996 | Коментарі: 0

Керівники соціальних служб Кіровоградської області радились та вирішували нагальні проблеми за круглим столом з ПриватБанком.

Кіровоградська філія ПриватБанку, з нагоди святкування Дня працівників соціальної сфери, привітала всіх соціальних працівників з професійним святом та запросила регіональних та районних керівників цієї галузі для конструктивної бесіди і вирішення нагальних проблем за круглим столом.

Присутні керівники обласних, міських та районних організацій (пенсійного фонду, управління праці та соціального захисту населення, центру занятості, фонду соціального страхування) ознайомилися із соціальними програмами та найновішими та найсучаснішими IT-технологіями ПриватБанку.

Присутні активно включилися у відверту бесіду та піднімали актуальні питання. Керівники Банку відповідали на запитання та прийняли до уваги пропозиції щодо покращення якості обслуговування.

Так, гості запропонували: у всіх СМС-повідомленнях вказувати найменування фонду, з рахунку якого прийшло цільове зарахування коштів, підняли питання про авансування соціальних виплат, адже на сьогодні існує проблема затримки їх виплат, підняли питання забезпечення цілодобових зарахувань соціальних виплат. Запропонували гості й розробити механізм відправки бухгалтеру, відповідальному за соціальні виплати, смс-повідомлення про зарахування коштів або незарахування з причини наявності помилок у відомостях.

“Ми завжди відкриті для діалогу, - розповідає Ростислав Масло, директор Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку. - Нам дуже приємно, що керівники соціальних установ області прийняли наше запрошення та допомогли нам побачити проблеми нашої співпраці ззовні. Адже взаємовигідна співпраця та конструктивний діалог допоможуть покращити якість обслуговування наших клінтів”.

Всі учасники Круглого столу активно щукали рішення нагальних проблем. Запропоновані соціальними працівниками шляхи покращення обслуговування тих категорій населення, якими вони опікуються, прийняті Банком до розгляду та вирішення.

На сьогоднішній день в Україні налічується понад 13,5 млн. пенсіонерів. Послугами банків користуються 4,7 млн. чоловік, з них понад 2,6 млн клієнтів довіряють перерахування пенсії та більше 1,3 млн. клієнтів перерахування соціальних допомог саме ПриватБанку.

Сьогодні ПриватБанк співпрацює більш ніж з 2000 соціальними установами:

пенсійними фондами, управліннями праці та соціального захисту населення, фондами соціального струхування, центрами занятості.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool