Кіровоград: випуск для підрозділів спеціального призначення

Квітень 01, 2013 | Новини | Переглядів: 1000 | Коментарі: 0

На Кіровоградщині, у 50-му окремому навчальному загоні спеціальної підготовки командування Сухопутних військ ЗС України здійснено черговий випуск спеціалістів для частин та підрозділів спеціального призначення. Про це повідомляє регіональний медіа-центр Міністерства оборони України.

Так, майже тридцять військовослужбовців служби за контрактом протягом трьох місяців у повному обсязі пройшли курс навчання за визначеними напрямками та спеціальностями й після успішного складання випускних іспитів отримали відповідні свідоцтва.
Як повідомив заступник командира 50-го окремого навчального загону спеціальної підготовки з виховної роботи майор Богдан Ситник, слухачі нинішнього набору здобували фах молодших командирів, інструкторів, зв’язківців та інших спеціалістів для армійських частин і підрозділів спеціального призначення.
- Програма навчання включала практичні польові виходи, заняття зі спеціальної, тактико-спеціальної, розвідувальної, мовної, повітряно-десантної підготовки та мінно-підривної справи, а також інших загальновійськових дисциплін, - розповів майор Богдан Ситник.
Після урочистого шикування, випускники попрощалися з товаришами по навчанню, та відбули до своїх військових частин, де на них чекає бойова служба у військових колективах спеціального призначення.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool