Кіровоград: виконком схвалив проект міського бюджету на 2014 рік

Січень 23, 2014 | Новини | Переглядів: 997 | Коментарі: 0

Міський бюджет Кіровограда значно кращий від минулорічного, проте залишається достатньо напруженим у виконанні його дохідної частини, у першу чергу податку з доходів фізичних осіб та податку на землю

На цьому наголосив міський голова Олександр Саінсус під час процедули схвалення проекту бюджету виконавчим комітетом Кіровоградської міської ради сьогодні, 23 січня.
У той же час, відзначив Олександр Саінсус, дефіцит міського бюджету на поточний рік вдвічі менший, ніж у бюджеті 2013 року.
За інформацією начальника фінансового управління міської ради Любові Бочкової, загальний обсяг доходів міського бюджету на 2014 рік заплановано у сумі 964,8 млн.грн., у тому числі дотація вирівнювання, що одержується з державного бюджету – 154,2 млн.грн., субвенцій з державного бюджету – 334,3 млн.грн., додаткової дотації з обласного бюджету – 483,9 тис.грн.
Обсяг доходів загального фонду бюджету визначено у сумі 870,1 млн.грн., спеціального фонду бюджету – 94,4 млн.грн., у тому числі бюджету розвитку – 46,7 млн. грн..
Члени виконкому схвалили проект рішення Кіровоградської міської ради „Про міський бюджет на 2014 рік” та доручили фінансовому управлінню винести його на розгляд чергової сесії міської ради.
Крім того, на сьогоднішньому засіданні виконком погодив 21 галузеву програму соціально – економічного розвитку обласного центру на 2014 рік, які теж стануть предметом розгляду на сесії міської ради, запланованої на 29 січня 2014 року.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool