Кіровоград: виконком не погодив новий тариф на послугу водопостачання

Січень 22, 2015 | Новини | Переглядів: 1808 | Коментарі: 0

Сьогодні, 22 січня, відбулося засідання виконавчого комітету Кіровоградської міської ради, повідомляє сайт міськради

Члени виконкому завершили процедуру погодження галузевих програм та у цілому Програми економічного і соціального розвитку міста Кіровограда на 2015 рік. Виконком також дав своє згоду на винесення на розгляд міської ради ставок місцевих податків і зборів: єдиного податку, податку на нерухоме майно, транспортного податку, збору за паркування, акцизного податку та туристичного збору. Члени виконавчого комітету погодили також проект рішення міської ради про організацію харчування дітей, батьки яких перебувають в зоні АТО. Одночасно, виконком не підтримав пропозиції Інгульської шахти ДП “Східний гірничо – збагачувальний комбінат” щодо встановлення нових тарифів на послугу з централізованого водопостачання у розмірі 5,5 грн за метр кубічний для населення і 10,12 гривень для бюджетних установ та інших споживачів. Секретар міської ради Іван Марковський повідомив під час засідання виконкому, що мешканці мікрорайону Завадівка висловили категоричну незгоду з таки рівнем тарифу і порадив керівництву шахти провести додаткові консультації з громадськістю, щоб дійти згоди.


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool