Кіровоград: вихованців Центру соціально-психологічної реабілітації дітей привітали із святом Покрови Пресвятої Богородиці

Жовтень 15, 2013 | Новини | Переглядів: 1278 | Коментарі: 0

Вчора Віктор Серпокрилов відвідав Центр соціально-психологічної реабілітації дітей з притулковими групами.

Сьогодні тут виховуються більше 40 дітей, які потребують підтримки з боку держави, адже позбавлені родинного тепла.
Для них створено справді гарні умови для проживання і навчання – світлі та затишні кімнати, якісне багаторазове харчування, діти знаходяться під постійною опікою з боку вихователів, психологів та медичного персоналу.
Малеча відразу запросила гостей на святковий концерт, а також разом з ними пригоститися чашкою чаю і скуштувати свіжу випічку та різні смаколики.
– Сьогодні ми побачили гарний зразок того, як на практиці реалізуються соціальні ініціативи Президента України, спрямовані на підтримку соціально вразливих категорій населення, зокрема, дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Я задоволений тим, у яких умовах вони проживають, відчувається, що ставлення до них тут не формальне, адже вони забезпечені усім необхідним, – відзначив Віктор Серпокрилов.
– Ми й надалі підтримуватимемо таких дітей. Влада на місцях повинна дбати, щоб такі діти, позбавлені батьківського тепла, мали дах над головою, якісне харчування, були одягненими та доглянутими, отримували освіту, були захищеними по всіх напрямках і обов’язково потрапили у родини. Лише за таких умов ми отримаємо достойних громадян, які дбатимуть про майбутнє нашої держави, – наголосив посадовець під час брифінгу для представників ЗМІ.
Віктор Серпокрилов привітав дітей із святом, вручив їм солодкі подарунки, а Центру передав подарунок від обласної влади – новенький телевізор.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool