Кіровоград: вихованці дитсадка «Краплинка» отримали подарунки від обласної влади та народного депутата України Януковича

Жовтень 25, 2013 | Новини | Переглядів: 1219 | Коментарі: 0

На "Свято осені" заступник голови облдержадміністрації Ярослав Арсірій завітав до спеціального дошкільного навчального закладу №46 «Краплинка», в якому виховують діток із вадами зору, не з порожніми руками.

- Коли вперше потрапив у цей садок, я був вражений тією атмосферою, що тут панує, і переконався, що вихователі не просто вболівають за те, в яких умовах виховуються діти, а й роблять все можливе, щоб ці умови покращити. Тому, звісно, такі прагнення не можуть залишитися без підтримки. І ми таку підтримку вчергове отримали від народного депутата України Віктора Вікторовича Януковича, який є куратором міста Кіровограда, - зазначив заступник голови ОДА.
У "Краплинки", здійснилися давні мрії, дитсадок отримав від обласної влади за підтримки народного депутата України Віктора Вікторовича Януковича, два рідкокристалічних комп’ютерних монітори для лікувальної роботи з дітьми, а для ігрових майданчиків - нове ігрове обладнання.
- На прикладі цього дитячого садочка ми бачимо, як реалізуються завдання Глави держави щодо максимального охоплення дітей дошкільною освітою. Запевняю, що і надалі садочок не залишиться без підтримки обласної влади. Ми створюватимемо такі умови, щоб дошкільнята з вадами зору могли максимально отримати якісне лікування та інтегрувалися у спілкування зі здоровими однолітками. Адже діти – це наше майбутнє, і ми розуміємо, що від їхнього загального розвитку залежить майбутнє покоління нашої країни, - підкреслив Ярослав Арсірій.
Керівник спеціального дошкільного закладу «Краплинка» Лілія Сорока подякувала заступнику очільника області за таку необхідну допомогу, турботу і підтримку закладу. А діти підготували гостям і батькам святкову музичну програму.
Щасливі посмішки маленьких краплинок стали найкращим подарунком для дорослих на осінньому святі.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool