Кіровоград: відтепер двері навчальних закладів замикатимуться

Лютий 03, 2015 | Новини | Переглядів: 1426 | Коментарі: 0

У Кіровограді посилені заходи безпеки у всіх закладах освіти. Про це повідомила начальник управління освіти міської ради Лариса Костенко сьогодні, 3 лютого під час прес - конференції.

За її словами, відтепер двері дошкільних навчальних закладів замикатимуться після 8.30 і потрапити до садочка можна буде виключно через центральний вхід, викликавши чергового.
- Батьки довіряють нам найцінніше – життя і здоров’я своїх дітей, - підкреслила Лариса Костенко. Відповідно і до організації безпеки учасників освітньо – виховного процесу ви будемо ставтитися відповідально. Начальник профільного управління повідомила, що у більшості закладів освіти міста вже встановлена “тривожна кнопка”, якою можна скористатися в разі небезпеки. Кошти на встановлення такої сигналізації були виділені з міського бюджету. У деяких школах на батьківських зборах прийняте рішення впровадити пропускну систему до приміщень закладів. Присутній на прес – конференції секретар міської ради Іван Марковський доповнив, що після коригування міського бюджету за результатами І кварталі чи півріччя у міському бюджеті буде передбачене фінасування на встановлення відекамер нагляду у тих школах, де вони поки – що відсутні.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool