Кіровоград: відносно працівників ЖЕКу розпочато кримінальне провадження

Червень 12, 2014 | Новини | Переглядів: 1042 | Коментарі: 1

Житлово-експлуатаційна контора безпідставно перерахувала приватному підприємству 237 тисяч гривень коштів, призначених для обслуговування та ремонту житлових будинків.

За вказаним фактом Світловодською міжрайонною прокуратурою розпочато кримінальне провадження.
Встановлено, що між ЖЕК № 4 та приватним підприємцем укладено договір про надання послуг по технічному обслуговуванню та ремонту будівель житлового фонду. При цьому, у приватного підприємця, на момент укладання договору, було відсутнє будь-яке майно та матеріальні активи для виконання вказаних робіт. Крім того, договором не передбачалося конкретного переліку робіт. Незважаючи на викладене, комунальне підприємство перерахувало підприємцю кошти у сумі 237 тис. грн.
Відомості про кримінальне правопорушення внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України.
На даний час, досудове розслідування триває.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool