Кіровоград: відносно посадовців розпочато кримінальне провадження

Червень 17, 2014 | Новини | Переглядів: 1199 | Коментарі: 0

Прокуратурою області розпочато кримінальне провадження відносно посадових осіб Державної інспекції сільського господарства України в області, на незаконну вимогу яких двома аграрними підприємствами було сплачено понад 400 тисяч гривень.

Кримінальне правопорушення було виявлено прокуратурою в ході наглядової перевірки діяльності Інспекції при наданні адмінпослуг.
Вказані кошти підприємці сплатили за непотрібні та необов’язкові згідно законодавства послуги, вартість яких була значно завищена в порівнянні з середньоринковою. Вразі несплати працівники Інспекції наголошували, що не видадуть підприємствам сертифікати якості на їх сільгосппродукцію.
Посадовцям інкримінується вчинення злочину, передбаченого ч. 2 ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем) Кримінального кодексу України.
На даний час, досудове розслідування триває. Вразі доведення вини працівникам Інспекції загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool