Кіровоград: відмова від безкоштовної освіти - провокація

Квітень 15, 2014 | Новини | Переглядів: 1114 | Коментарі: 0

Передача на обговорення в колективи закладів освіти Кіровограда проекту закону президента Асоціації «Відроджені гімназії України» Ярослава Турянського «Концептуальні засади нової редакції Закону України «Про освіту» є провокацією.

Так розцінив секретар міської ради Іван Марковський доручення директора департаменту освіти і науки ОДА Ельзи Лещенко щодо всебічного обговорення і внесення пропозицій до законопроекту, у якому відсутній термін “безкоштовна освіта” і який викликав велике збурення серед освітян та батьків учнів.
Ми зробили запит до Міністерства освіти і науки України, - повідомив Іван Марковський, - і отримали відбовідь, що вище керівництво освітою не має жодного відношення до процедури обговорення законопроекту. Міська влада відклила із закладів освіти скандальний проект закону, скасувала його обговорення і звернулася до голови Кіровоградської ОДА з проханням притягти до відповідальності директора профільного департаменту ОДА.

джерело фото Ігоря Філіпенка.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool