Кіровоград: відкриття Інтернет-центру

Грудень 17, 2013 | Новини | Переглядів: 972 | Коментарі: 0

18 грудня 2013 року о 13.00 в Кіровоградській обласній бібліотеці для юнацтва ім. О. М. Бойченка (вул. Декабристів 6/15), відбудеться відкриття Інтернет-центру в рамках проекту «З Інтернетом в успішне доросле життя» за підтримки програми «Бібліоміст».

Організатор : Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва ім. О.М.Бойченка
Учасники заходу: Представники Кіровоградського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти ім. В. Сухомлинського; Центру психології «Альта»; Кіровоградського обласного центру зайнятості.
Дирекція та мешканці Кіровоградського міського соціального гуртожитку для дітей сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування; діти - вихованці комунального закладу «Центр соціально-психологічної реабілітації дітей з притулковими групами».

В програмі заходу: - відкриття Інтернет-центру;
- виступи партнерів та учасників проекту;
- флеш-моб;
- он-лайн привітання від партнерів бібліотеки – Вологодської обласної юнацької бібліотеки ім.В.Тендрякова;
- майстер-клас «Графічні можливості програми Microsoft Word».

Про проект: Проект «З Інтернетом в успішне доросле життя» отримав перемогу у 4-му раунді конкурсу «Організація нових бібліотечних послуг на основі безкоштовного доступу до Інтернету», що організувала програма «Бібліоміст». Метою проекту є соціальна адаптація дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування в суспільстві за допомогою інтернет – курсів. Нажаль, соціальні гуртожитки, в яких мешкає молодь, не обладнані комп’ютерною технікою та не мають стаціонарного доступу до мережі Інтернет. В рамках проекту створено комфортний, безкоштовний Інтернет-центр в якому молоді з соціальних гуртожитків не лише навчиться основам комп’ютерної грамотності, безпечному використанню Інтернету в навчанні та житті, але й пройде ряд психологічних тренінгів та отримає навички з пошуку роботи.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool