Кіровоград: відкрито ще два дитячих майданчики

Вересень 05, 2013 | Новини | Переглядів: 1330 | Коментарі: 0

Дзвінкі дитячі голоси лунатимуть відтепер ще на двох дитячих майданчиках. 4-го вересня вони з’явилися у Кіровограді за двома новими адресами.

Один з них збиратиме місцеву дітвору у дворі багатоповерхівки по вул. Г.ероїв Сталінграда, 16, інший – по вул. 50 р. Жовтня, 9. Розділити радість малюків завітали голова Кіровоградської облдержадміністрації Андрій Ніколаєнко та міський голова Олександр Саінсус. - У житті немає нічого ціннішого за дітей, відзначив Андрій Ніколаєнко. - І дуже приємно, що ми виконуємо дану їм обіцянку облаштувати якісні дитячі майданчики. Президент України постійно наголошує на тому, що в центрі уваги влади мають бути діти, адже вони – наше майбутнє. І повірте, ми зробимо все для того, щоб такі майданчики були у кожному дворі. - Сьогоднішнє свято, у першу чергу для дітей, наголосив Олександр Саінсус, - тож нехай на цих майданчиках завжди лунає дзвінкий сміх нашої дітвори, нехай тут завжди буде повнолюдно. Нагадаємо, у Кіровограді вже встановили 4 із десяти запланованих ігрових майданчика для дітей у рамках акції, започаткованої очільником області Андрієм Ніколаєнком.
 

Джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool