Кіровоград: відбувся звітній концерт зразкового хору «Веселка»

Червень 03, 2015 | Новини | Переглядів: 970 | Коментарі: 0

В рамках роботи «Музичної вітальні» в стінах Кіровоградського обласного художнього музею відбувся звітній концерт зразкового хору молодших класів «Веселка» Кіровоградської музичної школи № 2 імені Юлія Мейтуса. Відвідувачі заходу, як дорослі, так і малеча, мали можливість переглянути літературно-концертну програму «Діти миру» до відзначення Міжнародного дня захисту дітей.

Приємним є той факт, що не вперше в музеї виступають обдаровані учні музичної школи № 2. Не перелічити безліч спільних мистецьких і музичних проектів, які були запропоновані та втілені в життя саме в нашому музеї. Багато років поспіль нас поєднує міцна й щира дружба з викладацьким складом та директором закладу – заслуженим працівником культури України Ревенко Валентиною Григорівною. Зокрема, цей концерт «Діти миру» був підготовлений керівником хору Шелабоковою Вікторією Вікторівною та концертмейстером Полтавчук Ганною Анатоліївною.
У виконанні зразкового хору молодших класів «Веселка» та солістів прозвучали пісні на слова відомих зарубіжних та українських поетів: «Співають діти», «Маленька українка», «Маленька балада», «Вітер з гаєм розмовляє», «Тече вода», «Захід сонця», «Місячна пісня», «Капітошка», «Подарунок» та ін. З великим задоволенням згадали діти і свято Нового року й Різдва Христового, тому що під час цих днів вони колядують та щедрують в храмах нашого міста. І ми мали нагоду насолодитися різдвяними піснями. Чудовим доповненням концертних номерів був відеоряд, в якому демонструвалися уривки з кінофільмів та мультфільмів, фотографій усміхнених і щасливих вихованців школи під час виступів на концертних майданчиках та екскурсій у різних куточках України.
На завершення звітного концерту прозвучала пісня «Детство – это я и ты!», яка об’єднала присутніх в залі, адже всі ми – родом із щасливого дитинства… І хвилюючим зверненням дітей до батьків прозвучали такі слова:

Леся Дмітрієва, науковий співробітник відділу науково-просвітницької роботи Кіровоградського обласного художнього музею
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool