Кіровоград: відбувся семінар з питань безпеки життєдіяльності для працівників освіти

Березень 16, 2016 | Новини | Переглядів: 1012 | Коментарі: 0

Фахівці Управління ДСНС докладають максимальних зусиль аби якісно навчити наймолодших мешканців області правилам безпеки життєдіяльності.

Навчальний процес скеровується педагогами, тож рятувальники постійно надають допомогу вчителям з цього питання. Для цього організовуються семінари та зустрічі з працівниками освіти.

16 березня представники Управління ДСНС долучилися до проведення семінару щодо вдосконалення національно-патріотичного напрямку роботи в освітній галузі. На семінар прибули відповідальні за стан пожежної безпеки у закладах освіти та викладачі гуртків. У рамках семінару рятувальники навели основні правила пожежної безпеки у весняний період, зупинилися на статистиці пожеж, найбільш поширених причинах їх виникнення. Основну увагу працівники пожежно-рятувальної служби приділили питанням безпеки дітей – розповіли про особливості дитячої поведінки у випадку пожежі та повідомили як навчити дітей діяти правильно. Ще одним з пунктів виступу рятувальників стала безпека під час використання газового обладнання та приладів. Крім цього, усі присутні вчителі отримали листівки з тематики безпеки життєдіяльності для кращої наочності під час шкільних занять та виховних годин.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool