Кіровоград: відбувся семінар для працівників соціального захисту (ФОТО)

Жовтень 28, 2015 | Новини | Переглядів: 1097 | Коментарі: 0

Безумовно, пожежу краще попередити, адже, як і будь-яка надзвичайна подія, вона супроводжується значними матеріальними втратами, а іноді й загибеллю людей.

З початком опалювального сезону, коли люди починають інтенсивно використовувати електрообігрівачі, газове опалення, печі, груби та твердопаливні котли, як правило, збільшується кількість пожеж саме у житловому секторі. У зв’язку з цим працівники Управління ДСНС в області активізували роз’яснювальну роботу щодо необхідності дотримання правил пожежної безпеки у побуті. Підвищенню рівня обізнаності населення щодо безпечної життєдіяльності сприяють відпрацювання житлового сектору. Допомагають працівникам Служби порятунку у проведенні таких рейдів працівники соціального захисту міста. Для того щоб соцпрацівники змогли також самостійно надати підопічним необхідну інформаційну допомогу щодо пожежної безпеки, рятувальники провели для них семінар.

27 жовтня під час семінару в Управлінні соціального захисту населення виконкому Кіровської районної ради працівники Служби порятунку окреслили основні причини виникнення пожеж у житловому секторі та статистику за цей рік. Фахівець навчально-методичного центру цивільного захисту та безпечної життєдіяльності детально зупинився на правилах пожежної безпеки як на виробництві, так і вдома, ознайомив з видами вогнегасників та способами їх застосування, а також розповів про способи самопорятунку та надання допомоги іншим.

Крім того, усім учасникам семінару вручили пам’ятки, щодо пожежної безпеки під час опалювального сезону, й застерігаючі листівки.
Прес-служба У ДСНС в області

 в Управлінні соціального захисту населення виконкому Кіровської районної ради

 в Управлінні соціального захисту населення виконкому Кіровської районної ради


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool