Кіровоград: відбувся перший тур конкурсу «Кращий державний службовець» (фото)

Березень 26, 2013 | Новини | Переглядів: 1148 | Коментарі: 0

На базі навчального центру при Управлінні МВС України в Кіровоградській області серед державних службовців правоохоронного відомства відбувся перший тур щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець» на виконання вимог Постанови Кабінету Міністрів України від 19 вересня 2007 року.

- За дорученням Міністерства внутрішніх справ України з метою заохочення працівників з числа державних службовців органів внутрішніх справ до підвищення результатів службової діяльності та професійної майстерності в обласних апаратах на місцях було проведено перший етап конкурсу у номінаціях «Кращий керівник» та «Кращий спеціаліст», - розповідає начальник управління кадрового забезпечення УМВС в області полковник міліції Олександр Шепелєв.
У конкурсі взяли участь державні службовці, які не мають дисциплінарних стягнень, відносяться до V-VІІ категорій посад, а стаж їх державної служби становить не менше п’яти років, з яких на керівних посадах та серед спеціалістів – не менше двох років.
За рішенням організаційного комітету в номінаціях «Кращий керівник» і «Кращий спеціаліст» переможцями стали завідувач фінансового сектору - головний бухгалтер Кіровоградського міськвідділу міліції Наталія Кириленко та спеціаліст першої категорії відділу фінансового забезпечення та бухгалтерського обліку (ВФЗБО) УМВС в області Марина Одінцова.
Держслужбовці показали найкращі знання Конституції України, нового законодавства про державну службу та боротьбу з корупцією, специфіки функціональних повноважень державного органу, складання ділового документа та володіння персональним комп’ютером.
Надалі роботи переможців першого етапу конкурсу «Кращий державний службовець» будуть направленні до МВС України для участі у другому турі.
Загалом представниці прекрасної статті зізнаються, що секрет успіху їх щоденної праці полягає у любові до обраної справи. Завдяки точному і пунктуальному виконанню обов’язків та добрим взаємовідносинам з колегами їм вдається завжди досягати високих результатів у діяльності.
Наталія Кириленко має 12 років стажу державної служби, усі з яких на керівних посадах. Працювати у міліції жінка почала трохи менше року тому, і одразу ж гармонічно влилася у колектив Кіровоградського міськвідділу. Наталія Олександрівна охоче ділиться власним досвідом із молодшими співробітниками, які потребують її поради.
Вже більше 6 років залишається вірною улюбленій справі і Марина Одінцова. З 2006 року вона незмінно працює у відділі фінансового забезпечення та бухгалтерського обліку УМВС в області. Дівчина запевняє, що серед майже 20 колег, з якими трудиться пліч-о-пліч, вона почувається як вдома, і не уявляє свого життя без рідного підрозділу.

На базі навчального центру при Управлінні МВС України в Кіровоградській області серед державних службовців правоохоронного відомства відбувся перший тур щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець» на виконання вимог Постанови Кабінету Міністрів України від 19 вересня 2007 року.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool