Кіровоград: відбувся майстер-клас

Березень 21, 2015 | Новини | Переглядів: 965 | Коментарі: 0

Співробітники Кіровоградського обласного художнього музею продовжуючи співпрацювати з учбовими закладами міста та області з метою пропагування образотворчого та декоративно-ужиткового мистецтва 19 березня 2015 року в приміщенні загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів № 12 провели для учнів 1-4 класів майстер-клас по виготовленню аплікації з паперу «Кошик з квітами».

Виготовляючи паперові квіти діти не тільки створили весняний настрій та подарували один одному безліч позитивних емоцій, але й створили чудовий подарунок для близьких.
Поринаючи в історію діти дізнались, що аплікація з паперу з’явилась на зміну аплікації з тканини в зв’язку з початком виробництва паперу. Наймолодшим видом аплікації вважалися чорні силуети, вирізані з паперу.
Даний вид діяльності розвиває логічне мислення, навички послідовного та образного вираження своїх думок, увагу, допитливість, працьовитість, виховує самостійність і дружні відносини.
Із захопленням та цікавістю діти навчилися виготовляти квіти, а допомагали їм в цьому дружня атмосфера та піднесений настрій. Наприкінці заняття всі із задоволенням фотографувалися на згадку із гордістю показуючи свій невеличкий творчий доробок.

Костенко Т. - науковий співробітник відділу музею - картинної галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна»


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool