Кіровоград: відбувся майстер-клас з декоративного живопису

Лютий 05, 2016 | Новини | Переглядів: 837 | Коментарі: 0

4 лютого 2016 року у відділі Кіровоградського обласного художнього музею –¬ картинній галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна» в рамках «Творчої майстерні» було проведено майстер-клас з декоративного живопису «Романтичні малюночки».

У передчутті свята, що наближається – Дня Закоханих (відзначається 14 лютого), натхненні легким дощиком, що йшов на дворі, відвідувачі майстер-класу «Романтичні малюночки» в чудовому настрої розпочали роботу.

Під час навчання учасниці майстер-класу малювали образи, що надихають на романтичні роздуми, та створювали силуетну композицію в техніці аплікація.

Майстер-клас проходив у два етапи: перший – пошук композиції та образу, що мав би передавати ідею твору, другий – деталізація та створення аплікації.

Твори, виконані відвідувачами, вийшли промовистими і живими, вони розкрили тему заходу і передали гарний настрій та почуття учасниць майстер-класу.

Богдан Мороз – художник І категорії відділу Кіровоградського обласного художнього музею - картинної галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна»


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool