Кіровоград: відбувся конкурс правознавців

Грудень 11, 2014 | Новини | Переглядів: 952 | Коментарі: 0

До Дня захисту прав людини, який світова спільнота відзначає 10 грудня, працівники бібліотеки-філії №4 запросили учнів 8 «А» класу навчально-виховного об’єднання №32 (класний керівник Шусь Алла Анатоліївна) взяти участь у конкурсі правознавців «Правам людини – належну увагу».

Бібліотекарі мали за мету виховати у школярів пошану до законів України, навчити їх користуватися своїми правами, допомогти розвинути логічне мислення та інтерес до правових знань.
Під час проведення конкурсу, його учасники дізналися про процес виникнення законів та правил у суспільстві, ознайомилися з історією створення «Декларації прав дитини», її основними принципами, а також обговорили деякі порушення прав дитини в Україні на конкретних ситуаціях і прикладах, переглянули відеоролики з правової тематики.
Юні правознавці мали змогу проявити свою ерудованість, відповідаючи на питання правознавчої вікторини «Мову закону вивчай і знай!».
Протягом тижня у бібліотеці буде діяти викладка правової літератури «Твої права – твоя фортеця».

Завідуюча бібліотеки-філії №4 Ірина Абрамова
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool