Кіровоград: відбулося засідання обласної інвентаризаційної комісії.

Грудень 12, 2013 | Новини | Переглядів: 1044 | Коментарі: 0

Технічна інвентаризація захисних споруд цивільного захисту, яка проводиться на виконання розпоряджень Кабінету Міністрів та голови Кіровоградської ОДА, перебуває на постійному контролі керівництва області.

Тож протягом четвертого кварталу питання розглядалося на двох засіданнях обласної комісії ТЕБ та НС, а також – під час виїзних засідань обласних інвентаризаційних комісій, де заслуховувалися керівники об’єктів, які приділяють недостатньо уваги проведенню інвентаризації.
Днями у Кіровоградській обласній державній адміністрації на чолі із заступником голови ОДА Олександром Чернявським відбулося засідання обласної інвентаризаційної комісії.
На порядку денному розглядалися заходи, які прискорять проведення техінвентаризації на території області. На цьому детальніше зупинилися учасники засідання, серед яких були як представники облдержадміністрації, Управління ДСНС, так і районних державних адміністрацій.
Управління ДСНС постійно працює у напрямку покращення ситуації з обліком захисних споруд. Для цього направлено листи керівникам відомчих організацій, які, в свою чергу, видали відповідні рішення щодо прискорення техінвентаризації на місцях. Також інспекторським складом проведено позапланові перевірки захисних споруд, які не пройшли технічну інвентаризацію.
За результатами засідання комісії було прийнято ряд рішень, обов’язкових для виконання керівниками об’єктів.

У ДСНС у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool