Кіровоград: відбулося дитяче свято

Червень 02, 2014 | Новини | Переглядів: 902 | Коментарі: 0

Виконуючи почесну місію соціального захисту дітей, які виховуються у сім’ях, що опинилися в складних життєвих обставинах, фахівці із соціальної роботи та спеціалісти Кіровоградського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді організували та провели ряд заходів для підопічних маленьких кіровоградців.

30 травня та активної участі управління освіти Кіровоградської міської ради та місцевої єпархії Української православної Церкви відбулася масштабна дитяча феєрія у Дендропарку. 200 дітей переглянули святковий концерт, влаштований творчими колективами дитячо-юнацьких клубів кіровоградських шкіл №№ 8, 13, 17, 19. Також, малеча скористалася нагодою безкоштовно покататися на атракціонах, від чого отримала море задоволення, яскравих вражень та позитивних емоцій.
31 травня за підтримки громадської організації «Православна просвіта» в приміщенні дитячого кафе «Казка» проведена святкова програма «Біла квітка», участь в якій взяли 200 дітей із сімей що опинилися у складних життєвих обставинах та діти з функціональними обмеженнями. Змістовний та яскравий сценарій свята складався з виступу лялькового театру, учнівських творчих колективів та найбажанішого моменту – роздачі подарунків від «Православної просвіти»: солодощів та книжок.
Кіровоградський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді висловлює щиру подяку за неоціненний внесок в організацію святкових заходів управлінню освіти Кіровоградської міської ради та, особисто, начальнику управління – Ларисі Костенко, адміністрації та учням загальноосвітніх шкіл №№ 8, 13, 17, 19, Українській православній Церкві, ГО «Православна просвіта» та адміністрації кафе «Казка».

джерело


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool