Кіровоград: відбулись змагання серед спортсменів-інвалідів

Лютий 25, 2013 | Новини | Переглядів: 1345 | Коментарі: 0

21 лютого в СДЮШОР «Надія» відбулися змагання чемпіонату області та першість ДЮСШ № 1 відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради з плавання серед спортсменів-інвалідів, у яких взяли участь 30 юних спортсменів із обмеженими фізичними можливостями.

Переможцями змагань стали: Аршава Олег (50 м батерфляй, 50 м вільний стиль), Муратов Даміан (50 м кроль, 100 м батерфляй), Румянцев Денис (100 м кроль), Сахарнацький Костянтин (50 м на спині, 100 м кроль), Свідерська Ольга (50 м брас, 100 м кроль), , Бут-Гусаін Євген (50 м на спині, 100 м кроль), Шмиголь Олександра (50 м кроль). Тренує спортсменів Кузніцова О.А.
Переможці та призери змагань нагороджені дипломами обласного центру з фізичної культури та спорту інвалідів «Інваспорт».


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool