Кіровоград: відбулись цікаві заходи для маленьких вихованців закладу «Берізка»

Листопад 05, 2015 | Новини | Переглядів: 984 | Коментарі: 0

3 та 4 листопада 2015 року наукові співробітники Кіровоградського обласного художнього музею провели низку цікавих заходів для маленьких вихованців дошкільного навчального закладу (ясла-садок) № 31 «Берізка» м. Кіровоград.

Спершу музейники презентували в стінах закладу для малечі пересувну виставку «Митці для дітей», відбувся показ ілюстрацій відомої художниці члена Національної спілки художників України та Національної спілки майстрів народного мистецтва Ольги Коломієць. Дітлахи із захопленням та цікавістю слухали вірші із дитячих збірок та переглядали репродукції - ілюстрації до цих віршів, виконані художницею.

А на завершення діти взяли участь у майстер-класі із виготовлення виробів із солоного тіста «Калинка». Вихованці садочків із задоволенням набували практичних умінь та теоретичних знань, грали у віршовані ігри та прослухали цікаві розповіді.

Проведені заходи викликали неабияку зацікавленість, як серед вихователів садка, так і серед діточок. Тож наступного дня 4 листопада дошкільний «десант» вихованців садочка завітав вже до художнього музею на тематичну програму «В гостях у музеї».

В рамках програми вихованці дитсадка із захопленням та цікавістю навчалися виготовляти янголят із тканини, слухали розповіді про твори мистецтва, прослухали тематичну екскурсію.

Кожен малюк на згадку зробив собі свого небесного янгола. І на завершення програми, за традицією, було зроблено загальне фото.
Співробітники обласного художнього музею запрошують усіх бажаючих взяти участь у тематичних програмах із використанням інтерактивних форм роботи та проведені майстер-класів.

Олена Степанок - завідуюча відділу науково-просвітницької роботи Кіровоградського обласного художнього музею
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool