Кіровоград: відбулася секційна нарада вчителів та методистів

Серпень 28, 2013 | Новини | Переглядів: 1086 | Коментарі: 0

На базі комунального закладу “Навчально-виховне об'єднання природничо-економіко-правовий ліцей — спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №8 — позашкільний центр Кіровоградської міської ради Кіровоградської області” відбулася секційна серпнева нарада вчителів та методистів у якій взяли участь заступник міського голови Вадим Дрига та начальник управління освіти Лариса Костенко.

Саме ця школа, разом з 56 кращими навчальними закладами з усієї України була обрана для участі у реалізації Національного проекту, започаткованого Президентом України - “Відкритий світ”, зауважила Лариса Костенко. Це дало можливість отримати навчальному закладу сертифікат на нове комп'ютерне обладнання для кабінетів фізики, хімії та біології, що дозволить на належному рівні підготувати школярів для життя у сучасному інформаційному суспільстві. Модернізація сучасної матеріально – технічної бази навчального закладу – вагомий внесок у виконання приорітетних завдань Глави держави щодо забезпечення системного підвищення якості освіти.
З початку навчального року в класах цього комунального закладу почнуть функціювати 30 планшетів, 30 нетбуків, 12 ноутбуків та мультимедійні дошки.
На нараді вчителями буди підведені підсумки минулого навчального року та поставлені завдання на 2013-2014 навчальний рік, а також надані методичні рекомендації щодо впровадження нових державних стандартів у початковій та основній школі.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool