Кіровоград: відбулася презентація туристичної карти міста

Квітень 09, 2014 | Новини | Переглядів: 1246 | Коментарі: 0

Сьогодні, 9 квітня, у приміщенні міської ради була презентована туристична карта міста Кіровограда, повідомляє сайт міськради

Першими з нею мали можливість ознайомитися представники готельного та ресторанного бізнесу, які з великою цікавістю взяли участь в обговоренні концепції карти та оцінили привабливість розміщення в ній власної реклами. Проект створення туристичної карти обласного центру розпочався ще на початку поточного року, з ініціативи КП «Агентство розвитку міста Кіровоградської міської ради». Як повідомив директор комунального підприємства Володимир Хлєбніков, проектом передбачено підготовка до друку та випуск пробного тиражу із 10 тисяч примірників туристичної карти, де гості міста могли б можливість знайти максимум корисної для себе інформації про Кіровоград, його соціально – культурну інфраструктуру: музеї, бібліотеки, театри, кінотеатри, парки, зони відпочинку, туристичні маршрути, розважальні заклади, служби таксі, заклади охорони здоров’я та спортивні об’єкти. Звісно, не обійшли стороною готелі, кафе та ресторани, які відтепер за власним бажанням можуть розмістити рекламу власних закладів у виділеному рекламному блоці. Важливо, що карта буде розповсюджуватись безкоштовно через мережу готелів, об’єкти транспортної інфрастрактури та через вуличні кіоски, наголосив Володимир Хлєбніков.

Сьогодні, 9 квітня, у приміщенні міської ради була презентована туристична карта міста Кіровограда, повідомляє сайт міськради
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool