Кіровоград: відбулася нарада з керівниками районних підрозділів

Червень 16, 2013 | Новини | Переглядів: 1042 | Коментарі: 0

13 червня у Кіровограді відбулася службова нарада під головуванням начальника Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в області генерал-майора служби цивільного захисту Віктора Федорчака.

У нараді взяли участь начальники районних відділів та керівний склад обласного Управління ДСНС. Під час наради до керівників підрозділів довели основні завдання у службовій діяльності та у сфері цивільного захисту населення області. Зокрема, начальники окремих підрозділів доповіли про готовність до комплексної перевірки стану реалізації державної політики у сфері цивільного захисту та організації роботи з питань техногенної та пожежної безпеки, яка триватиме на Кіровоградщині з 17 по 21 червня. Разом з тим, начальник Управління наголосив присутнім на тому, що пріоритетними напрямками роботи пожежно-рятувальної служби області залишається готовність до оперативного реагування у пожежонебезпечний період, безпека на водних об’єктах області та належний протипожежний стан сільгоспугідь у період жнивної кампанії.

Прес-служба Управління ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool