Кіровоград: відбулася фінальна гра обласного чемпіонату КВН (фото)

Квітень 01, 2014 | Новини | Переглядів: 1008 | Коментарі: 0

30 березня 2014 року, у червоній залі Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості, за підтримки Департаменту освіти та науки Кіровоградської ОДА та Кіровоградського обласного ЦДЮТ, відбулася фінальна гра обласного чемпіонату КВН сезону 2013-2014 навчального року «КВН-вибрики».

Команди «Хутор» Петрівської ЗШ I-III ступенів, «Жертви експериментів» Кіровоградського ОЦДЮТ, «Віраж» Великовисківської ЗШ I-III ступенів та «Ю.net» ЦДЮТ ім. О. Шакала м.Олександрії відіграли найскладнішу та найвідповідальнішу гру сезону на одному диханні. Динамічні виступи, дотепні жарти, чудові костюми та реквізит, прекрасний спів – це найменша частка того, що взагалі можна сказати про фінальну гру. Складно назвати виступи команд аматорськими – на сцені працювали професіонали. Дотримання тем конкурсів, жарти «на злобу дня», етика поведінки на сцені – вихваляти можна довго, тому що саме фінал довів – те, чому члени журі, у складі якого люди не далекі від КВН, навчали команди на протязі відбірного та півфінального туру, стало у нагоді. Всі зауваження були враховані і… зауважень у журі на фіналі фактично не було, лише приємні і дуже позитивні відгуки про якість матеріалу та його професійну подачу.
Місця розподілилися наступним чином: диплом за участь у фіналі та почесне IV місце виборола команда «Віраж», з різницею у два бали ІІ та ІІІ місце отримали команди «Ю.net» та «Хутор». Бездоганним переможцем гри з найвищими балами за всі чотири конкурси стала команда «Жертви експериментів» Кіровоградського ОЦДЮТ. Саме вони будуть представляти нашу область на Всеукраїнському шкільному чемпіонаті КВН у цьому році.
Ювілейний сезон обласного чемпіонату КВН завершено, але потенціал команд говорить про те, що наступний сезон нас приємно вразить. Будемо з нетерпінням чекати зустрічі.

Ольга Ярова – методист Кіровоградського обласного ЦДЮТ.


Кіровоград: відбулася фінальна гра обласного чемпіонату КВН (фото)

Кіровоград: відбулася фінальна гра обласного чемпіонату КВН (фото)


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool