Кіровоград: відбулась профілактична лекція для учнів ЗОШ-29 (ФОТО)

Вересень 12, 2015 | Новини | Переглядів: 1195 | Коментарі: 0

10 вересня заступник голови Свято-Успенського духовно-просвітницького центру ієрей Іоанн Шемедюк в спеціалізованій загальноосвітній школа І-ІІІ ступенів № 29 прочитав профілактичну лекцію для учнів 6 класу на тему: «Вплив сквернослів’я на життя людини».

В ході зустрічі молодь з цікавістю переглянула слайди, дізналася історію походження матерних слів, їх первинне використання (цими словами призивали злих духів), причини та наслідки лихослів’я та багато ін. Під час бесіди всі з захопленням переглянули відео «Вплив слів і думок на воду», в якому можна було побачити, як погані слова негативно і руйнуюче впливають на склад води, і навпаки, хороші ─ приносять гармонію. На завершення бесіди учні разом з лектором зробили висновки уроку, підкресливши, що використання матерних слів дійсно приносить у життя людини справжнє лихо.

Кіровоград: відбулась профілактична лекція для учнів ЗОШ-29 (ФОТО)

Кіровоград: відбулась профілактична лекція для учнів ЗОШ-29 (ФОТО)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool