Кіровоград: видатки на перевезення пільгових перевезень ПАТ «Автобусний парк» не відшкодовуються у повному обсязі

Березень 13, 2014 | Новини | Переглядів: 1191 | Коментарі: 1

Станом на 13 березня 2014 року ПАТ «Автобусний парк» 13527 отримало 400,3 тисячі гривень, субвенції за пільгові перевезення в рахунок боргу 2013 року, тоді, як витрати за січень-лютий 2014 року склали близько 2,0 млн. грн.

На цьому акцентував увагу в.о. голови правління ПАТ “Автобусний парк” 13527 Олег Унгурян.
Внаслідок невідповідності реальних витрат і іх відшкодування на підприємстві виникла заборгованість перед пенсійним фондом, постачальниками за спожиті паливно-мастильні матеріали і запасні частини та утворився борг із заробітної платі за січень та лютий поточного року.
Олег Унгурян повідомив також, що сьогодні Держказначейством заблоковано 189,7 тис. грн. коштів на оплату пільгових перевезень.
У той же час, за інформацією Олега Унгуряна, транспортне підприємство продовжує здійснювати перевезення пільгових категорій громадян у повному обсязі, кожний випадок безпідставної відмови кондуктора в пільговому перевезенні розглядається керівництвом ПАТ «Автобусний парк» 13527, а винні притягаються до відповідальності. Невиконання ж планового завдання кондукторами підприємства викликає відповідне вживання заходів дисциплінарного впливу згідно з чинним законодавством, наголосив Олег Унгурян.

Кіровоград: пільговий проїзд не забезпечується бюджетними призначеннями в повному обсязі


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool