Кіровоград: від рук зловмисників постраждало троє людей похилого віку

Червень 20, 2013 | Новини | Переглядів: 825 | Коментарі: 0

Навесні цього року новина про жахливу розправу над пенсіонерами сколихнула жителів Олександрівського району.

За одну ніч у кількох сусідніх селах від рук зловмисників постраждало троє людей похилого віку. У наслідок побиття на місці загинули 79-річна бабуся та 83-річний дідусь. Іншому 78-річному потерпілому після нападу пощастило вижити.
Працівники міліції у результаті проведення слідчих дій затримали підозрюваних у скоєнні злочинів. Ними виявилися троє місцевих жителів віком 23, 29 та 30 років, охочих до «легкої» наживи.
Вони проживали з потерпілими в сусідніх селах і добре знали усіх мешканців, адже скуповували у них сільськогосподарську продукцію. Двох із зловмисників правоохоронці затримали в домоволодінні родичів, а іншого – вже на Черкащині.
Наразі досудове розслідування за фактами вбивств та розбійного нападу завершено, матеріали направлено до суду, який і встановить ступінь вини чоловіків та визначить міру покарання.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool