Кіровоград: вибухонебезпечний предмет знайшли на вул.Будівельників

Жовтень 19, 2015 | Новини | Переглядів: 1056 | Коментарі: 0

19 жовтня сапери аварійно-рятувального загону спецпризначення проводили роботи зі знешкодження застарілого боєприпасу, виявленого напередодні у м.Кіровограді.

Вибухонебезпечний предмет знайшли на вул.Будівельників. Прибувши на місце події, працівники групи піротехнічних робіт ідентифікували знайдений предмет як 50-мм артснаряд часів Другої світової війни. Боєприпас вилучили та транспортували до підривного майданчика для знешкодження.

З початку року це вже 35-й випадок виявлення застарілих боєприпасів на території області. Закликаємо громадян бути вкрай уважними та обережними у разі виявлення предметів, схожих на вибухонебезпечні. Одразу повідомте про подію за номером «101», позначте місце знахідки та в жодному разі не піддавайте боєприпас сторонньому впливу.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool