Кіровоград: ветеран війни відзначала свою 93-ю річницю від дня народження

Квітень 01, 2016 | Новини | Переглядів: 975 | Коментарі: 0

31 березня Ганна Олексіївна Куроп’ятникова, учасник бойових дій війни 1941-1945 років, вдова Героя Радянського Союзу Григорія Куроп’ятникова відзначала свою 93-ю річницю від дня народження.

Цього дня ветерана війни, учасницю бойових дій привітали керуючий справами виконавчого комітету міської ради Альвіна Бондаренко, начальник відділу соціальної підтримки населення Юлія Вовк та голова регіонального представництва Всеукраїнської Асоціації ветеранів – підводників Василь Гребенюк.

Вони передали Ганні Олексіївні теплі слова поздоровлення від міського голови Андрія Райковича побажали їй міцного здоров’я, ще довгих років життя та вручили іменинниці подарунок і квіти.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool