Кіровоград: «Ветеран on-line»

Травень 05, 2012 | Новини | Переглядів: 1169 | Коментарі: 0

На веб-сайті проекту «Ветеран on-line» вже створено 100 сторінок з персональними даними та спогадами ветеранів Великої Вітчизняної війни

Про це під час  прес-конфернції з представниками молодіжних волонтерських організацій, присвяченої стану реалізації в області проекту «Ветеран on-line», повідомив один з керівників проекту Роман Бойко.

Як зазначив Роман Бойко, проект «Ветеран on-line», який реалізується у рамках регіональної акції «Зірка пам’яті», має на меті залучити до проекту найбільшу кількість ветеранів війни, які проживають на території області, зареєструвавши їх у соціальній мережі «ВКонтакті». На сьогодні у нашому регіоні проживає трохи більше 2,5 тисячі фронтовиків.
– З тим, щоб привернути увагу жителів регіону до вирішення актуальних проблем ветеранів та з метою активізації в області молодіжного волонтерського руху й було започатковано проект «Ветеран on-line». Ми звернулися до усіх, хто небайдужий, хто цікавиться подіями Великої Вітчизняної війни, з проханням допомогти ветеранам створити їх персональні сторінки в Інтернеті. Учнівська та студентська молодь, як відомо, є найбільш масовим користувачем Інтернету, соціальних мереж, й більшість з них є нащадками тих, хто захищав нашу Вітчизну у роки Великої Вітчизняної війни. Тому, саме молодь бере найбільш активну участь у реалізації проекту «Ветеран on-line», допомагає ветеранам розмістити фронтові фото, відео та аудіоматеріали, документи та власні спогади у соціальних мережах, і таким чином зберегти історичну правду про події останньої світової війни. Це також сприятиме налагодженню тісного спілкування між ветеранами та молодим поколінням, – зазначив Роман Бойко.
Також він повідомив, що з нагоди відзначення Дня Перемоги в обласному центрі 9 травня представники молодіжних волонтерських організацій візьмуть участь у святковому параді та будуть одягнені у спеціальні футболки із зображеннями тих ветеранів, які за станом здоров’я не матимуть можливість взяти участь у святкових заходах.
Роман Бойко висловив сподівання, що вже найближчим часом пілотний проект «Ветеран on-line», який започатковано на Кіровоградщині, знайде широку підтримку в інших регіонах держави. – Про великий інтерес до проекту свідчить й той факт, що ним під час робочої поїздки до нашого регіону зацікавився народний депутат України Віктор Вікторович Янукович, – зазначив Роман Бойко.
Кожен бажаючий може ознайомитися з проектом «Ветеран on-line» за електронною адресою – http://vk.com/club36909775.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool