Кіровоград: «Весняний тиждень добра»

Квітень 26, 2013 | Новини | Переглядів: 1054 | Коментарі: 0

З 15 квітня по 25 квітня Кіровоградським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді при партнерстві з Кіровоградським будівельним коледжем, Кіровоградським комерційним технікумом, факультетом педагогіки та психології Кіровоградського педагогічного університету ім. В.Вінниченка було проведено міську волонтерську акцію «Весняний тиждень добра».

Головна мета акції – формування та розвиток доброзичливого ставлення мешканців міста один до одного, привернення уваги громадськості до добрих справ, спрямованих на вирішення проблем громади, презентація волонтерської діяльності.
Акція закінчилась 25 квітня двома заходами: відвідуванням вранці волонтерами КМЦСССДМ відділення гемофілії Кіровоградської обласної лікарні та масштабним танцювальним флешмобом «Коло добра»
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool