Кіровоград: вдалося уникнути залізничної аварії

Січень 22, 2014 | Новини | Переглядів: 1054 | Коментарі: 0

Працівниками Кіровоградського РВ УМВС України в області затримано двох мешканців обласного центру, які підозрюються у скоєнні крадіжок металевих деталей із залізничного полотна під’їзних шляхів місцевого підприємства

За такі дії зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 5 років. Крім того, їм доведеться відшкодувати підприємству завдані злочинами збитки, сума яких обраховується у півмільйона гривень…
Уникнути залізничної аварії вдалося лише завдяки постійному контролю та добросовісній роботі працівників промислового підприємства. Вчасно проведене обстеження мережі до того, як потяг вирушив від під’їзних шляхів у напрямку загальної мережі, дозволило виявити ділянку, де були відсутні металеві підкладки та кілки кріплення до шпал. Всього із конструкції зникло близько двохсот деталей, відсутність яких неминуче призвела б до падіння потягу.
На місце пригоди керівництвом підприємства було викликано слідчо - оперативну групу Кіровоградського РВ УМВС. Правоохоронці відкрили за фактом крадіжки кримінальне провадження та розпочали пошуки підозрюваних.
Результатом проведеної роботи стало затримання двох кіровоградців, які й виявилися «спеціалістами» по швидкісному розбиранню залізничного полотна.
Вік зловмисників від 28-ми до 29-ти років. Обидва раніше притягувалися до кримінальної відповідальності за аналогічні злочини, а один із них за крадіжки із залізниці…
Наразі відомо про 17 епізодів злочинної діяльності, - розповідає начальник Кіровоградського РВ УМВС України в Кіровоградській області Андрій Бензар. Особам повідомлено про підозру, у справі проводиться досудове розслідування.
Однак більший острах у чоловіків зараз викликає навіть не тюремний строк....
Сума завданих внаслідок злочину збитків, які доведеться повертати, складає близько півмільйона гривень. У той час, як зловмисникам вдалося заробити на продажу металевих деталей усього 10 тисяч.
СЗГ УМВС в Кіровоградській області

 


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool