Кіровоград: вбивство

Травень 15, 2014 | Новини | Переглядів: 1287 | Коментарі: 0

Події розгорталися наприкінці квітня поточного року. До 56-річного кіровоградця, який мешкав самотньо, пізно ввечері прийшов його знайомий.

Під час розмови між чоловіками сталася сварка. Згодом словесний конфлікт переріс у бійку. Господар помешкання, за словами підозрюваного, начебто накинувся на нього з металевим прутом, на що у відповідь отримав удар кулаком в обличчя, від якого впав на підлогу.
Побачивши, що чоловік не подає ознак життя, зловмисник злякався відповідальності за скоєне і вирішив приховати сліди злочину. Бездиханне тіло витягнув на подвір’я домоволодіння, вкинув у яму, а зверху прикрив постіллю та шифером.
Через деякий час сусіди потерпілого забили на сполох та зателефонували його родичу. Помітили відсутність кіровоградця і люди, до яких він влаштувався на заробітки, адже кілька днів чоловік не з’являвся на робочому місці.
Зовсім скоро стала відома причина зникнення місцевого жителя та було затримано підозрювану особу.
– За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України, – розповів начальник Кіровоградського МВ УМВС в області Володимир Куценко. – Стосовно підозрюваного обрано міру запобіжного заходу – арешт.
Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до 15 років. Слідство триває.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool