Кіровоград: вбили за неповернутий борг

Травень 21, 2013 | Новини | Переглядів: 937 | Коментарі: 1

На лінію «102» надійшло повідомлення від жительки обласного центру, яка працює двірником, про те, що біля сміттєвих баків вона виявила труп чоловіка.

У результаті проведення слідчих дій працівники міліції затримали за підозрою у скоєнні вбивства 29-річного чоловіка без постійного місця проживання, раніше судимого за зберігання наркотиків.
Попередньо встановлено, що потерпілий, 39-річний чоловік без певного місця проживання і роботи разом зі своїм знайомим на вулиці розпивали спиртні напої. Під час «посиденьок» між ними виникла сварка, приводом до якої став неповернутий борг. У ході сутички зловмисник схопив ножа та ударив ним в область черевної порожнини свого опонента.
В наслідок отриманих травм потерпілий помер на місці події.
За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool