Кіровоград: Васильченко попереджає усіх керівників торгівельних закладів міста

Травень 18, 2015 | Новини | Переглядів: 834 | Коментарі: 0

Питання торгівлі алкоголем з 22.00 до 08.00 вже давно врегульовано у Кіровограді: рішенням міської ради така торгівля повністю заборонена. На цьому акцентував увагу заступник міського голови Сергій Васильченко перед виходом муніципального патруля на маршрут нічним Кіровоградом.

- Не зважаючи на таку заборону, чимало представників бізнесу нехтують нею в гонитві за надприбутками і фактично споюють населення, особливо це стосується молоді, - наголосив Сергій Васильченко..
Саме тому і було поставлене завдання муніципальному патрулю відпрацювати заклади торгівлі по вулицях Жовтневої революції, Габдрахманова щодо дотримання торгівельними підприємствами Кіровограда правил роздрібної торгівлі алкогольними напоями, пивом у нічний час після 22.00.
Так 15 травня муніципальним патрулем у складі представників управління по сприянню розвитку торгівлі та побутового обслуговування населення Кіровоградської міської ради, міської дружини, дільничних інспекторів міського відділу УМВС України в Кіровоградській області був здійснений такий рейд.
Рейд виявився “результативним”: за фактом продажу алкогольних напоїв, пива, а, відповідно, порушення ч. 2 ст. 156 КУпАП, представниками міліції складено два протоколи.
У одному з магазинів по вул. Жовтневої революції (зупинка пасажирського транспорту АС-2) о 22.15 було зафіксовано факт реалізації слабоалкогольного напою «Shaik» у присутності свідків (відвідувачів магазину). Цікаво, що товарний чек продавець не надав, натомість грамотно пояснив, що чек не проб’є, бо алкоголем торгувати після 22.00 на території міста заборонено.
А от у магазині загальнонаціональної мережі по вулиці Габдурахманова ніхто не переймався тим, чи законно торгувати алкоголем і чи треба давати чеки. Патруль зафіксував продаж слабоалкогольних напоїв: «Kins bridg» (час продажу 22.37), «Shaik» (23.00) Чеки вилучені представником міліції.
У магазині тієї самої загальнонаціональної мережі, але по вулиці Жовтневої революції, зафіксовано продаж пива «Балтика № 3» о 23.27. Цей товарний чек дільничні також долучили до колекції документованих підтверджень.
Попереджаю усіх керівників торгівельних закладів - міська влада і надалі буде робити все від нас залежне, щоб запобігти незаконній торгівлі алкоголем у нічний час, - наголосив Сергій Васильченко.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool