Кіровоград: ваше захоплення або ж нові друзі ваших дітей

Січень 23, 2014 | Новини | Переглядів: 1235 | Коментарі: 0

Люди створювали і прикрашали ляльок ще з давніх часів, і це захоплення в моді і на сьогоднішній день.

А враховуючи високий рівень розвитку сучасного дизайну і безкінечне розмаїття текстильних виробів, можна створити ляльок – справжні витвори мистецтва.
Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва ім. О.М.Бойченка запрошує усіх бажаючих познайомитись з новими книгами Відділу сприяння технічній творчості молоді та поринути у чарівний свят лялькарства.
Книга Джан Хоррокс «Куклы своими руками. Модели из ткани» пропонує авторський навчальний курс виготовлення ляльок і одягу для них із різних видів тканини. Книга містить детальні викрійки, схеми, шаблони для кожної моделі ляльки. В книзі розроблений модний ляльковий гардероб: спідниці, плаття, блузки, чобітки.
Понад 8 тисяч років тому люди з’ясували, що вовна може звалюватися. Для виготовлення з вовни фігурок тварин Вам знадобляться поролонова губка й голки для фільца. А також потрібно ознайомитися з основними поняттями цієї техніки. За допомогою кольорових фотографій і поетапних інструкцій з книги Катерини Курчак «Фільц. Валяні фігурки тварин» Ваша дитина без проблем виконає фігурки тюленя, коали або лева.
Нікі Тренч у власній книзі «Амігурумі: більше 35 моделей, виплетених гачком» пропонує за короткий час створити в’язану іграшку. Найдивовижніша особливість амігурумі полягає в тому, що на них витрачається зовсім мало ниток. У Вас, безперечно, є залишки різної пряжі: достатньо 50 грам ниток кожного кольору. За поданими зразками із книги можна в'язати ляльок, схожих на Ваших рідних або друзів, варто тільки надати їм впізнаванні риси.
У Вашої дитини багато ляльок, але й подружки мають такі ж. А дівчинка хоче ляльку, якої «взагалі-взагалі ні в кого немає!» І Ви можете здійснити цю мрію за допомогою книги «Ляльки-орігамі» Ірини Жукової. Завдяки використанню дуже популярної техніки модульного орігамі вийдуть об’ємні ляльки. У виданні автор описала виготовлення двох модулів орігамі, з яких складаються усі запропоновані моделі.
Всі ляльки-моделі із запропонованих книг – це Ваше захоплення або ж нові друзі Ваших дітей! Запрошуємо усіх бажаючих ознайомитися з літературою у відділі сприяння технічній творчості молоді обласної бібліотеки для юнацтва імені О. М. Бойченка.
Нагадуємо, що бібліотека працює щодня з 9.00 до 18.00, вихідний – субота. Наша адреса: вул. Декабристів 6\15.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool