Кіровоград: в установах виконання покарань та слідчому ізоляторі відбувся «День дисципліни» (фото)

Березень 06, 2013 | Новини | Переглядів: 974 | Коментарі: 0

В період з 14 по 28 лютого 2013 року в установах виконання покарань та слідчому ізоляторі управління ДПтС України в Кіровоградській області за участю керівного складу управління було проведено комплекс організаційно – практичних заходів з персоналом під назвою «День дисципліни».

Дані заходи проводилися у відповідності до вимог Державної пенітенціарної служби України на виконання наказу управління Державної пенітенціарної служби України в Кіровоградській області від 05.11.2012 №315 та затвердженого графіку.
В ході проведення «Дня дисципліни» перевірялась боєготовність персоналу, володіння прийомами стройової підготовки, прийомами рукопашного бою, дотримання персоналом встановленої форми одягу під час несення служби, стан організації службової підготовки, практика застосування заходів дисциплінарного впливу, якість оформлення наказів та висновків службових розслідувань за фактами порушень службової дисципліни, виконання вимог наказу ДПтС України від 07.07.2011 року № 221 в частині належної організації індивідуально – виховної роботи з персоналом та ін..
Психологами управління, установ виконання покарань та слідчого ізолятора управління ДПтС України в області проводились бінарні лекції на теми «Ознаки та характеристики суїциду. Шляхи його попередження».
Фахівцями відділу бухгалтерського обліку та фінансового забезпечення управління ДПтС України в області роз’яснено особливості нарахування заробітної плати.
По завершенню проведення «Дня дисципліни» представники управління підводили підсумки та відповідали на запитання.

Кіровоград: в установах виконання покарань та слідчому ізоляторі відбувся «День дисципліни» (фото)

Сектор по роботі з персоналом управління ДПтС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool