Кіровоград: в УМВС вшанували воїнів-інтренаціоналістів

Лютий 18, 2013 | Новини | Переглядів: 830 | Коментарі: 0

За традицією в Управлінні МВС України в Кіровоградській області вшанували правоохоронців – учасників бойових дій на території інших держав. У святковій залі зібралися нинішні працівники міліції та пенсіонери органів внутрішніх справ.

На адресу учасників урочистих заходів надійшли вітальні телеграми від Президента України Віктора Януковича та Міністра внутрішніх справ України Віталія Захарченка.
Від імені керівництва обласного апарату до присутніх звернувся зі словами вдячності за мужність і відвагу начальник Управління кадрового забезпечення УМВС України в Кіровоградській області полковник міліції Олександр Шепелєв. Він, зокрема, зазначив, що вся міліцейська родина пишається тим, що в її рядах є багато сміливих і відважних людей, справжніх патріотів – готових будь-якої хвилини захистити мир і підставити плече бойовим товаришам.
Також Олександр Вікторович побажав гостям урочистостей мирного неба над головою, добра та благополуччя, міцного здоров'я і вручив учасникам бойових дій грамоти УМВС.
Лунали слова, сповнені шани та поваги до учасників зібрання, і від голови Кіровоградської обласної організації Української Спілки Афганістану „Воїнів-інтернаціоналістів”, учасника бойових дій на території Демократичної республіки Афганістан, підполковника міліції у відставці Віталія Токарєва та голови обласної профспілкової організації атестованих працівників органів внутрішніх справ Валерія Шевчука. Окремі воїни-інтернаціоналісти отримали від Валерія Петровича грамоти Профспілки.
У проводження заходів присутні за традицією згадали всіх, хто у свій час став на захист миру та спокою Батьківщини, хто загинув виконуючи свій священний обов’язок та вшанували їх світлу пам’ять хвилиною мовчання.
Закінчилися урочистості невеликою концертною програмою.
Також цього дня правоохоронці – учасники бойових дій на території інших держав взяли участь в урочистій ході та поклали квіти до пам’ятника Воїнам-інтернаціоналістам.

 


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool