Кіровоград: в центрі міста зібралися пенсіонери ОВС (фото)

Грудень 23, 2015 | Новини | Переглядів: 3029 | Коментарі: 0

22 грудня 2015 року у Кіровограді за ініціативою представників ГО «Союз офіцерів органів внутрішніх справ Кіровоградщини» відбувся збір пенсіонерів ОВС.

Пенсіонери-правоохоронці вийшли на підтримку прийняття Верховною Радою України змін до закону України № 3303, щодо забезпечення гарантій соціального захисту колишніх працівників ОВС України та членів їхніх сімей.

Проект змін до закону № 3303
«Проект
Вноситься народним депутатом
України
М.П. Паламарчук
А.А. Кожемякін
В.М.Король
ЗАКОН УКРАЇНИ
Про внесення змін до деяких законів України щодо забезпечення гарантій соціального захисту колишніх працівників органів внутрішніх справ України
та членів їхніх сімей

Верховна Рада України постановляє:
І. Внести зміни до таких законів України:
1. Пункт 15 Розділу XI "Прикінцеві та перехідні положення" Закону України "Про Національну поліцію" (Відомості Верховної Ради України, 2015 р., № 40-41, ст. 379) доповнити новими абзацами такого змісту:
"За колишніми працівниками міліції, у тому числі пенсіонерами, а також членами їх сімей, іншими особами зберігаються пільги, компенсації і гарантії, які передбачені цим Законом для колишніх поліцейських, членів їх сімей, інших осіб.
Право на отримання одноразової грошової допомоги, інших виплат, передбачених відповідно до Закону України "Про міліцію", зберігається і здійснюється в порядку, що діяв до набрання чинності Законом України "Про Національну поліцію".
2. У Законі України "Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби, та деяких інших осіб" (Відомості Верховної Ради України, 1992 р., № 29, ст. 399 із наступними змінами):
1)частину шістнадцяту статті 43 після слів "на момент призначення" доповнити словами "або виплати", а слова «призначена пенсія підлягає негайному перерахунку» замінити словами «пенсія призначається з урахуванням таких змін та нововведень, а призначена пенсія підлягає негайному перерахунку»;
2)статтю 63 після частини першої доповнити новою частиною такого змісту:
"Перерахунок пенсій особам начальницького і рядового складу органів внутрішніх справ України (міліції), які мають право на пенсійне забезпечення або одержують пенсію на умовах цього Закону, здійснюється з урахуванням видів грошового забезпечення, щомісячних додаткових видів грошового забезпечення (надбавки, доплати, підвищення) та премії у розмірах, встановлених законодавством, для поліцейських".
У зв'язку з цим частини другу - четверту вважати відповідно частинами третьою - п'ятою.
3. Пункт 3 Розділу III «Прикінцеві положення» Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо пенсійного забезпечення» (Відомості Верховної Ради України, 2015 р., № 22, ст. 145) після слів «Міністерстві внутрішніх справ України» доповнити словами «Національної поліції».
II. Цей Закон набирає чинності з дня, наступного за днем його опублікування.
Голова Верховної Ради України»

Перед присутніми виступив Корецький, який повідомив учасників акції про створення нової громадської організації «Союз офіцерів органів внутрішніх справ Кіровоградщини». Також він зазначив, що дана організація покликана захищати права всіх офіцерів ОВС Кіровоградської області та закликав присутніх приєднуватися до роботи організації.

Кіровоград: в центрі міста зібралися пенсіонери ОВС, мітинг на площі Героев майдану, кировоградские новости

Кіровоград: в центрі міста зібралися пенсіонери ОВС, мітинг на площі Героев майдану, кировоградские новости

Кіровоград: в центрі міста зібралися пенсіонери ОВС, мітинг на площі Героев майдану, кировоградские новости

Кіровоград: в центрі міста зібралися пенсіонери ОВС, мітинг на площі Героев майдану, кировоградские новости


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool