Кіровоград: в очікуванні дива

Грудень 31, 2015 | Новини | Переглядів: 1588 | Коментарі: 0

31 грудня 2015 року у відділі Кіровоградського обласного художнього музею - картинній галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна», у рамках «Творчої майстерні» був проведений майстер-клас з декоративного живопису «В очікуванні дива».

В день перед Новим Роком галерея Петра Оссовського перебувала в святковому настрої, у вікнах мерехтіли гірлянди, а її зали були прикрашені атрибутами Різдва: ялинкою, святковими прикрасами та іграшками. Картини всесвітньо відомого майстра, написані в «суворому» стилі, створювали таємничу казкову атмосферу. Час в галереї неначе завмер в очікуванні новорічного дива пробуджуючи в серцях учасників заходу жагу до малювання і творчого самовираження.

Цього казкового зимового дня відвідувачі останнього в цьому році майстер-класу з декоративного живопису мали змогу виразити в своїй картині усі свої мрії, сподівання та фантазії, закарбувати їх на папері та створити виразну композицію за допомогою простого олівця і гуаші.

Результатом майстер-класу стали власноруч намальовані картини на тему «В очікуванні дива». Малюючи твори мистецтва юним художницям та художникам вдалося втілити в них атмосферу незабутньої зимової казки і свята. Намальовані твори розповідали фантастичні історії, розкривали тему заходу та передавали настрій та ідею учасників майстер класу.

Богдан Мороз художник І категорії відділу музею - картинної галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна»


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool