Кіровоград: в обласному госпіталі для ветеранів виконають ІІ чергу ремонтних робіт

Травень 07, 2013 | Новини | Переглядів: 778 | Коментарі: 0

Про це під час апаратної наради повідомив перший заступник голови облдержадміністрації Віктор Серпокрилов.

Оскільки сьогоднішня апаратна нарада пройшла практично у переддень свята Великої Перемоги, тож цілком логічно, що провідна тема усієї наради стосувалась ветеранських питань.
Підвищення соціального захисту ветеранів Великої Вітчизняної війни -це один із пріоритетів державної політики. На завданнях, покликаних забезпечити турботу і опіку над ветеранами особливу увагу повсякчас загострює Президент України. Глава держави вимагає від представників влади усіх рівнів системної роботи над вирішенням ветеранських проблем. Як доказ реалізації державної політики у цьому напрямку – щорічне суттєве підвищення і пенсій, і одноразових грошових допомог для різних категорій ветеранів. А нинішнього року, в рамках реалізації президентських соціальних ініціатив, пенсія для ветеранів війни, які досягли 85-річного віку, прирівнюватиметься до пенсії інвалідам війни І групи.
Активно ветеранськими проблемами опікується і обласна влада. Масштабна кампанія по забезпеченню ветеранів автотранспортом за рахунок спонсорських коштів, по ремонту палат для цієї категорії громадян розпочалась в області ще кілька років тому. Варто лише згадати минулорічний капітальний ремонт усіх палат обласного госпіталю виключно за позабюджетні кошти – то була лише перша черга робіт. Про те, що незабаром розпочнеться і друга черга повідомив сьогодні Віктор Серпокрилов. За його словами, уже підготовлено усю необхідну проектно-кошторисну документацію.
Звертаючись до керівників територій, Віктор Серпокрилов наголосив, що у дні перед святом ветеранам має бути приділена особлива увага, яка не повинна послаблюватись і після 9 Травня. Перший заступник голови облдержадміністрації вимагає від керівників територій відповідального ставлення і до реалізації обласної акції "Зірка пам'яті".
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool