Кіровоград: в мережі магазинів "Євротехніка" тепер можна купувати товари в розстрочку і без комісії

Вересень 17, 2013 | Новини | Переглядів: 1770 | Коментарі: 2

Відтепер покупці магазинів “Євротехніка” як у Кіровограді, так і в Олександрії можуть стати щасливими власниками побутової та комп”ютерної техніки, а оплачувати придбаний товар частинами, не переплачуючи при цьому ні копійки.

"Оплата частинами" - популярна пропозиція від ПриватБанку, що дозволяє купувати товари в розстрочку до 12 місяців без будь-якої комісії.

На сьогоднішній день безвідсоткову розстрочку за допомогою сервісу Приватбанку «Оплата частинами» пропонують більш, ніж 500 торгівельних точок як в обласному центрі, так і в районних.

З кожним місяцем їх буде ставати все більше, а це означає, що практично будь-який товар можна буде придбати з розстрочкою платежу, стати власником покупки зараз, а оплачувати частинами та без нарахування відсотків та комісій.

Сервіс безвідсоткового кредитування "Оплата частинами" сьогодні працює в більшості відомих українських мереж з продажу техніки, мобільних телефонів, одягу, взуття та ін.

З його допомогою оплату будь-якої покупки можна розділити на 12 рівних частин, сплатити можна й за менш короткий термін. Кредит оформляється автоматично безпосередньо біля каси, а договором при цьому стає чек з усіма необхідними реквізитами. За умови своєчасного внесення всіх платежів, користування кредитом для покупця буде безкоштовним.

У Кіровограді з початку 2013 року по програмі «Оплата частинами» здійснено більше 3000 покупок на суму понад 7 млн. гривень. До даної програми підключені найбільш великі торгові точки міста Comfy, Алло, Мобілочка, Ельдорадо і т.д.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool